10 Ağustos 2012 Cuma

Karakter Yenilemesi: Katarina, the Sinister Blade

Bu yama ile klasik şampiyonlarımızdan birini gözden geçirip düzenliyoruz: Katarina, the Sinister Blade. Katarina, oyun anlayışına benzersiz anlamlar kazandıran mana kullanmayan ve bekleme süresi tabanlı yeteneklere sahip olmasına rağmen oyunun başlarında ve takım savaşları durumunda pek çok zaman çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalır. Bu yama ile Noxus'un bayan savaşçısı Katarina'yı oynanış açısından daha eğlenceli hale getirmek ve söz konusu zorlukları ortadan kaldırmak için yetenek kitinde değişiklikler gerçekleştiriyoruz Ayrıca Katarina'ya görsel açıdan bir güncelleme, yeni bir modelleme, tüm yeteneklerine yeni animasyonlar ve büyü efektleri kazandırıyoruz!



Katarina’nın Yeni Yetenekleri

Voracity (Passive): Şampiyon öldürdüğünüz zaman veya asist yaptığınız zaman Death Lotus yeteneğinin bekleme süresini (Cooldown) azaltır diğer yeteneklerin ise bekleme süresini sıfırlar.

Q - Bouncing Blades: Katarina düşmandan düşmana zıplayan bir bıçak fırlatır ve ekstra hasar verebilmek için onları işaretler. İşaretlenen hedefe normal saldırı ile ya da bir yeteneği ile saldırılırsa ekstra büyü hasarı verir.

W - Sinister Steel: Katarina hançerlerini etrafında döndürür ve etrafında yer alan düşmanlara büyü hasarı verir. Eğer hançerler bir şampiyona hasar verirse Katarina kısa bir süre için ekstra hareket hızı (Movement Speed) kazanır.

E - Shunpo: Katarina aniden hedeflediği alana hareket eder ve kısa süreliğine düşmanlarından düşük düzeyde hasar alır. Eğer hedef bir düşman ise Shunpo yeteneği hasar verir.

R - Death Lotus (Ultimate): Katarina bir bıçak fırtınası olur, eşsiz hızda etrafındaki üç şampiyona hançerler fırlatır. Hançerler büyü hasarı verir ve vurulan hedefin sağlık yenileme (Healing) oranını azaltır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder